Bröllopet räddades av catering

Välkomna, välkomna, välkomna till mitt nya fantastiska inlägg. Mycket har hänt sedan sist bland annat att jag och min fru har gift oss. Det har vart dålig uppdatering på grund av detta då vi har haft problem med att hitta catering i Väddö, där vi hade vårt bröllop. Vi ville inte ha den traditionella tråkiga maten utan vi ville ha grillat. Vem gillar inte grillat? Det var mycket letande men äntligen hittade vi den catering i Väddö som passade oss perfekt. Företaget heter Totties Mat och de har specialiserat sig på grillat, precis som vi ville ha det.

I alla fall var det ett otroligt bröllop. Att se min fru gå mot mig i kyrkan fick till och med mig att fälla en tår, jag som brukar hålla mina tårar inne men det gick inte denna dag. Hon var så fin i sin vita stora klänning och våra två barn som var brudtärnor var också jättesöta. De hade varsin rosa klänning och en rosett i håret.

Nu kom det till maten. Alla gäster, inklusive mig och min fru var vrålhungriga och då var det tur att Totties Mat kom till undsättning. Allt kött var perfekt grillat och allas magar blev mätta. Det är tur att de har en sådan bra catering i Väddö som fixar allt med maten så vi inte behövde tänka på att lösa allt själva för det hade vart ett riktigt stressmoment för oss.

Kvällen var hur mysig som helst då alla dansade och hade det trevligt. Nu är det dags för vår smekmånad då vi åker till Hawaii och där ska vi sola, bada och utforska ön. Jag vill bara tacka er för att ni har tagit er tid att läsa detta inlägg och om ni vill kan jag i nästa uppdatering lägga upp bilder från bröllopet. Ha en bra dag!