Catering i bland annat Norrköping

Hej på er mina underbara och fina läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt bra start på veckan. Jag vet att ni är många som har haft frågor och funderingar om catering i Norrköping med omnejd nere i kommentarerna, och jag vill idag därför tipsa er läsare om ett företag som jag vände mig till för inte så längesedan, nämligen KockarHemma. Detta företag är verkligen helt fantastiskt, och jag är så glad över att jag valde att anlita just dem. Vad som är så otroligt bra med detta företag är det faktum att kockarna kommer hem och lagar och serverar maten hemma hos en som kund. Detta underlättade verkligen för mig och min familj nu i somras, då min dotter konfirmerade sig. Vi hade då ett väldigt stort kalas hemma, och bjöd in mycket släkt och vänner, vilket gjorde att vi inte riktigt hade tid eller möjlighet att laga all mat till kalaset på egen hand. Vi är så glada över att vi valde att vända oss till KockarHemma, då detta företag verkligen hjälpte oss med detta problem. Personalen hos KockarHemma är otroligt trevliga och skapar en god kontakt till kunden i fråga, vilket gjorde att vi kunde känna oss väldigt säkra och trygga med vårt val av företag. Maten som KockarHemma lagade till oss var otroligt god, och då de arbetade efter våra önskemål och behov blev vår dotter otroligt nöjd med den mat som serverades på hennes konfirmation. Alla gäster blev riktigt imponerade av matlagningen, och jag och min sambo kunde nu slappna av och umgås med släkt och vänner istället för att stressa med matlagning.

Jag vill verkligen rikta ett stort tack till KockarHemma, då det är tack vare dem som detta kalas blev så otroligt lyckat. Jag vill även passa på att tipsa er läsare som befinner er i Linköping, Norrköping eller Västerås med omnejd att vända er till just KockarHemma.