Lunch i Vänersborg med en touch av Thailand

Hej och hallå och tjenare mors på er alla! Gillar ni mat som jag, men föredrar att slippa stöka ner i köket så kanske ni skulle vilja gå ut och äta lunch i Vänersborg på en mycket trevlig restaurang som heter Phaia Thai? Det är nämligen så att jag var i Thailand för första gången i hela mitt liv i somras. Gud vad jag älskade detta land, för att inte tala om maten! När jag kom hem igen var jag sugen på att gå ut och äta thailändskt. Döm av min förvåning när jag upptäckte att det finns en sådan restaurang som serverar lunch i Vänersborg. När jag går dit och äter känns det som att jag är tillbaka i Thailand. Det är jättegod mat på Phaia Thai och uppriktigt sagt så är jag rätt trött på den svenska maten med köttbullar och korv och lingonsylt som serveras till allt, så jag är väldigt glad att jag har hittat Phaia Thai så att jag får äta Thailändska mat i stället. Så fort jag ska laga mat hemma så stökar jag ner i köket och jag tycker det är det tråkigaste som finns att diska. Jag unnar mig att gå ut och äta, dessutom är jag ensamstående, det är inte så roligt att laga mat till sig själv och sitta ensam hemma och äta. Hur som helst så ville jag bara tala om för er att denna härliga restaurang finns så att ni ska veta om att ni alltid kan gå dit om ni är sugna på att äta lunch i Vänersborg. Nu önskar jag alla mina läsare en bra dag och jag vill tacka er så väldigt mycket för att ni tog en stund av er tid för att se vad det var jag hade att berätta om i det här inlägget!